Wilujeng sumping di ramatloka kami.

Satin nyaéta lawon, disebut ogé satin.

Aya loba rupa satin, nu bisa dibagi kana satin Lungsi jeung satin weft; Numutkeun jumlah siklus jaringan, éta ogé tiasa dibagi kana lima satin, tujuh satin sareng dalapan satin; Numutkeun jacquard atanapi henteu, éta tiasa dibagi kana satin polos sareng damask.

Satin polos biasana aya dalapan atanapi lima satin lungsin, sapertos satin suku. Aya tilu rupa damask: lapisan tunggal, weft ganda na sababaraha weft. Damask lapisan tunggal mindeng dijieun tina dalapan lembar satins atawa rada robah tina kembang poék, kayaning kembang damask capé jeung kembang damask lebar; Weft ganda damask bisa boga dua atawa tilu kelir, tapi kelir anu elegan jeung harmonis, kayaning kembang damask lemes sareng Klee damask; Weft sababaraha damask boga kelir anca sarta pola kompléks, nu ogé bisa disebut brocade, kayaning simbut tabel multicolored kalawan weft triple ninun brocade na weft quadruple ninun. The damasks weft ganda boga leuwih ti dalapan damasks Lungsi salaku organisasi taneuh, sarta bagian kembang bisa ngadopsi 16 jeung 24 damasks weft. Numutkeun catetan literatur sareng pamanggihan arkéologis, aya seueur jinis lawon satin tradisional di Cina, sapertos satin lemes, satin crepe, satin jiuxia, satin mulberry, satin antik, jsb.

Satin lemes dibagi kana satin lemes polos, satin lemes kembang sareng satin lemes sutra viscose. Satin lemes polos mangrupakeun jenis produk sutra interwoven kalawan sutra nyata jeung filamén viscose. Produk anyaman atah nyaéta Lungsi Datar sareng Weft, sareng benang Lungsi sareng Weft henteu dipintal. Aranjeunna biasana anyaman kalayan dalapan anyaman satin lungsin.

Satin lemes polos biasana aya di payuneun lawon salaku lungsin, sareng serat caket dilebetkeun kana tonggong lawon salaku weft. Mibanda luster pisan alam dina visi, lemes jeung hipu dina touch, drapability alus tur euweuh rarasaan kasar. Diantara rupa-rupa variétas sutra nyata, wearability kawilang alus. Éta henteu ngan ukur gaduh kaunggulan résistansi kerut tina lawon satin ganda, tapi ogé ngagaduhan ciri lemes sareng lemes tina lawon satin.

Kembang satin lemes mangrupikeun campuran sutra sareng filamén viscose. Dibandingkeun sareng satin lemes polos, éta utamina bédana antara anyaman kembang sareng anyaman polos. Jacquard satin lemes nyaéta lawon sutra jacquard kalayan sutra weft, nyaéta jacquard filamén caket sareng satin warp salaku organisasi taneuh. Sapertos sutra atah, lawon saatos digosok sareng ngawarnaan nunjukkeun pola anu terang sareng anca anu saé, anu saé pisan.

Kembang pola satin lemes lolobana dumasar kana kembang alam kayaning peony, ros na chrysanthemum

Cocog pikeun nganggo pola ageung anu kuat, sareng pola anu sumebar leutik tiasa cocog sareng variétas anu padet.

Gaya pola nunjukkeun yén taneuhna jelas sareng kembangna terang, lincah sareng lincah. Ieu umumna dipaké salaku lawon cheongsam, pakéan sore, dressing gown, jaket padded katun, cloak barudak jeung cloak.

Viscose sutra satin lemes nyaéta Lungsi Datar jeung lawon atah weft datar jeung sutra viscose boh dina Lungsi jeung weft. Strukturna dasarna sami sareng dua jinis di luhur, tapi penampilan sareng rasana langkung handap.

Crepe satin milik produk sutra atah. Ieu adopts ninun satin, Datar Lungsi na crepe weft, sarta Lungsi mangrupa kombinasi dua sutra atah. Benang pulas kuat tina tilu sutra atah dipaké, sarta weft ieu anyaman dina arah pulas dua kénca jeung dua katuhu salila sisipan weft. Fitur pangbadagna satin crepe nyaéta yén dua sisi lawon béda pisan dina penampilan. hiji sisi

Ieu untwisted Lungsi, pisan lemes jeung caang; Di sisi séjén, luster tina pulas bertulang taram, sarta aya garis crepe leutik sanggeus latihan jeung dyeing.

Satin krep dibagi kana satin krep polos sareng satin krep kembang. Utamana bédana antara anyaman polos sareng anyaman kembang. Éta cocog pikeun sagala jinis papakéan awéwé usum panas. Éta mangrupikeun rupa-rupa anu paling laris.

Kawas Liuxiang crepe, jiuxia satin ogé produk tradisional mibanda ciri nasional. Ieu milik sakabeh sutra jacquard anyaman atah sutra kalawan Datar Lungsi na crepe weft. The ninun taneuh adopts weft satin atanapi weft twill, sarta lawon sanggeus scouring na dyeing boga crepe na luster poék; Bagian kembang ngadopsi satin lungsin. Kusabab warp teu twisted, pola utamana caang. Jiuxia Satin boga awak lemes, pola caang jeung warna cemerlang. Ieu utamana dipaké pikeun

Sutra pikeun kostum étnis minoritas. Mulberry satin nyaéta lawon sutra konvensional. Tekstur satin jelas, antik sareng mulya pisan. Mulberry satin biasana dipaké pikeun lawon tékstil imah, kayaning parabot keur sare, sarta ogé bisa dipaké salaku lawon fashion high-end.

Mulberry Satin milik jenis lawon jacquard sutra. Ieu nujul kana metoda anyaman sinking na floating benang Lungsi atawa benang weft dina beungeut lawon sutra nurutkeun sarat biasa atawa parobahan interleaving pikeun ngabentuk pola atawa pola. Pola jacquard tiasa langkung saé ngagambarkeun rarasaan éstétika dina lawon sutra.

Mulberry Satin ngagaduhan seueur pola sareng variétas, sareng prosés manufakturna rumit. Warp jeung weft anu interwoven kana pola béda, kalawan count tinggi, kapadetan tinggi, twisting, gilig gilig, lemes, hipu jeung tékstur lemes, sarta gloss alus. Pola lawon jacquard ageung sareng endah, kalayan lapisan anu jelas, rasa tilu diménsi anu kuat, desain novél, gaya anu unik, rasa lemes, fashion berehan, nunjukkeun temperamen anu elegan sareng mulya.

Satin antik oge lawon sutra tradisional di Cina, nu kawentar salaku brocade. Pola utamana anjungan, platform, wangunan, pendopo, serangga, kembang, manuk jeung carita karakter, kalawan gaya warna basajan.

Struktur organisasi satin antik adopts weft organisasi triple, sarta weft armor na Lungsi anu interwoven nurutkeun dalapan pola Satin,

B-weft, c-weft sareng warp dirajut nganggo 16 atanapi 24 pola Satin. C-weft tiasa diwarnaan dumasar kana kabutuhan pola, janten struktur organisasina rada béda ti brokat. Rasa lawon langkung ipis tibatan brokat. Ngadopsi téknologi anyaman dewasa sareng prosésna rumit. Produk rengse utamana dipaké salaku bahan hiasan.

Brokat antik mangrupikeun spésial Hangzhou. Ieu mangrupakeun lawon jacquard asak interwoven kalawan sutra Lungsi nyata jeung weft rayon caang. Ieu mangrupikeun salah sahiji jinis anu diturunkeun tina anyaman brokat. Téma nyaéta pendopo, platform, gedong, pendopo, jeung sajabana dingaranan kusabab warna anu sederhana sareng rasa antik. satin antik mangrupakeun rupa wawakil sutra di Cina. Ieu mangrupa lawon tenun triple weft interwoven kalawan grup Lungsi sarta tilu grup weft. Dua weft na lisin of a jeung B anu anyaman kana dalapan satins lungsin. Kusabab éta elastis, teguh tapi teu teuas, lemes tapi teu capé, éta mangrupa lawon idéal pikeun satin jeung sutra hiasan pikeun baju jero awéwé.


waktos pos: Aug-05-2021
  • sns02
  • sns05
  • sns04
  • sns03