Wilujeng sumping di ramatloka kami.

Bantal, nyaéta parabot saré.

Bantal, nyaéta parabot saré. Umumna dipercaya yén bantal mangrupikeun pangisi anu dianggo ku jalma pikeun kanyamanan saré. Tina panalungtikan médis modern, tulang tonggong manusa, ti hareup mangrupakeun garis lempeng, tapi sisi view mangrupa kurva kalawan opat bends fisiologis. Dina raraga nangtayungan bending fisiologis normal beuheung, pikeun ngajaga kagiatan fisiologis normal lamun urang bobo, sare bakal dipaké bantal. Bantal umumna diwangun ku dua bagian: inti bantal sareng sarung bantal.

Posisi wajar tina sirah dina bantal nalika saré penting pisan, umumna disebutkeun, sirah pangalusna disimpen dina posisi bantal sentral, ku kituna hiji bisa nyaimbangkeun sikep sare, pikeun nyingkahan parobahan sering dina sikep peuting disababkeun ku bantal, jsb.; kadua nyaéta pikeun ngidinan beuheung boga kakuatan rojongan tangtu, pikeun ngajaga kurva fisiologis normal awak, sikep sare normal nyaeta sirah supine di tengah bantal, beuheung dina ujung bantal, bantal bakal jadi dina beuheung Play peran ngarojong, moal ngabalukarkeun tekanan dina tulang tonggong cervical. Lamun bahan bantal teu elastis, tengah bantal bisa flattened, bantal beuheung empuk, ku kituna tulang tonggong cervical teu maju bending, atawa sisi-bending, pikeun ngajaga posisi extension deui ditangtoskeun, ku kituna isuk nepi. moal nyeri cervical.

Kumaha carana milih hiji bantal cervical, hiji bantal idéal, hal paling dasar nyaéta sangkan bantal raket cocog pikeun curvature fisiologis tulang tonggong cervical, ku kituna jalma anu digawé, diajar tur hirup pikeun sapoé bisa ngagentos kacapean otot cervical. sareng ligamén nalika bobo.

Kiwari, aya rupa-rupa métode perlakuan pikeun tulang tonggong cervical. Tina sudut pandang pamakean jangka panjang, bantal serviks tiasa diturutan sareng dianggo ku pasien salami lami. Ku alatan éta, milih hiji bantal cervical cocog tur adhering kana eta pikeun lila pasti bakal mantuan tulang tonggong cervical Anjeun cageur.

Numutkeun téori ubar tradisional Cina jeung pamakéan rahayat, gips téh tiis. Bantal anu didamel tina gips tiasa ngontrol naékna tekanan darah kalayan tiis sareng panas, sareng panggunaan anu terus-terusan tiasa ngirangan tekanan darah ka tingkat normal. Sajaba ti éta, bantal moyok dirancang nurutkeun kurva beuheung manusa. Ieu mah ngan saukur teu ngangkat sirah, tapi ogé ngarojong tulang tonggong cervical, ku kituna pikeun mastikeun curvature fisiologis normal tina tulang tonggong cervical. Engké, fungsi keusikan beuheung stabilizes nu curvature fisiologis tulang tonggong cervical, nu muterkeun hiji peran alus dina terapi fisik pikeun spondylosis cervical.


waktos pos: Aug-05-2021
  • sns02
  • sns05
  • sns04
  • sns03