Wilujeng sumping di ramatloka kami.

Pangropéa ranjang

1, parabot keur sare (kaasup cores), frékuénsi beberesih bisa dumasar kana kabiasaan kabersihan pribadi. Saméméh pamakéan munggaran, anjeun tiasa bilas dina cai sakali keur nyeuseuh kaluar beungeut bubur jeung percetakan warna floating, éta bakal leuwih lemes ngagunakeun sarta kurang kamungkinan kana diudar nalika meresihan di mangsa nu bakal datang.

2, salian bahan anu langkung khusus sareng anu nyatakeun yén aranjeunna henteu tiasa dikumbah (sapertos sutra), sacara umum, prosedur cuci nyaéta: tuang heula detergent nétral kana cai dina mesin cuci, suhu cai henteu kedah ngaleuwihan 30 ℃, jadi lengkep leyur detergent lajeng nempatkeun parabot keur sare, waktu soak teu panjang teuing. Kusabab pamakéan detergent basa atawa suhu cai teuing tinggi atawa detergent teu merata leyur atawa soaked pikeun lila teuing bisa ngabalukarkeun kaayaan fading teu perlu. Dina waktos anu sami, cuci produk anu warnana terang sacara misah tina produk anu warnana poék pikeun ngahindarkeun silih ngawarnaan. Upami anjeun hoyong nganggo dryer, mangga milih drying hawa low, hawa teu kudu ngaleuwihan 35 ℃, bisa nyingkahan shrinkage kaleuleuwihan. Kasur umumna disimpen dina ranjang pikeun dianggo ku jalma nalika bobo, kalebet ranjang, sarung, sepré, sepré, shams, sarung bantal, sarung bantal, simbut, tikar sareng kelambu; sacara umum, urang tingal parabot keur sare utamana nujul kana produk tékstil, produk quilted jeung produk poliéster, kaasup blankets na Mats.

Pondokna, saméméh ngumbah kudu taliti maca parentah cuci ngeunaan produk, aya asesoris hiasan produk saméméh ngumbah kudu nengetan renda, pendant, jsb munggaran dihapus pikeun nyegah karuksakan.

3. Nalika ngumpulkeun, mangga nyeuseuh heula, tegalan eta tuntas, melu eta rapih, sarta nempatkeun jumlah nu tangtu mothballs (teu kontak langsung jeung produk), sarta nempatkeun eta dina tempat poék jeung kalembaban lemah sareng ventilasi alus. Produk quilt jangka panjang anu henteu kapake tiasa digaringkeun di panonpoé sateuacan dianggo deui pikeun ngajantenkeun deui mengembang.


waktos pos: Aug-05-2021
  • sns02
  • sns05
  • sns04
  • sns03