Wilujeng sumping di ramatloka kami.

Warta

  • Satin nyaéta lawon, disebut ogé satin.

    Aya rupa-rupa satin, nu bisa dibagi kana satin Lungsi jeung satin weft; Numutkeun jumlah siklus jaringan, éta ogé tiasa dibagi kana lima satin, tujuh satin sareng dalapan satin; Numutkeun jacquard atanapi henteu, éta tiasa dibagi kana satin polos sareng damask. Satin polos biasana ha...
    Maca deui
  • Bantal, nyaéta parabot saré.

    Bantal, nyaéta parabot saré. Umumna dipercaya yén bantal mangrupikeun pangisi anu dianggo ku jalma pikeun kanyamanan saré. Tina panalungtikan médis modern, tulang tonggong manusa, ti hareup mangrupakeun garis lempeng, tapi sisi view mangrupa kurva kalawan opat bends fisiologis. Pikeun ngajaga fisiologi normal ...
    Maca deui
  • Pangropéa ranjang

    1, parabot keur sare (kaasup cores), frékuénsi beberesih bisa dumasar kana kabiasaan kabersihan pribadi. Saméméh pamakéan munggaran, anjeun tiasa bilas dina cai sakali keur nyeuseuh kaluar beungeut bubur jeung percetakan warna floating, éta bakal leuwih lemes ngagunakeun sarta kurang kamungkinan kana diudar nalika meresihan di mangsa nu bakal datang. 2,...
    Maca deui
  • sns02
  • sns05
  • sns04
  • sns03