Wilujeng sumping di ramatloka kami.

Jangkungna hotél adjustable abon memori busa bantal serat poliéster bantal jeung panutup bantal katun dikumbah

Bahan Poliéster, 100% katun
Ukuran 48*74 cm
Jumlah Thread 180TC, 200TC, 230TC, 300TC
Pamakéan Imah, Luar, Taman, Pantai, Sofa, Kursi jeung saterusna.
Nyitak Bisa dicap, layar, dicitak, embossed, flocked, embroidered kalawan Logo customer urang

Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Bagan Ukuran Sisipan Bantal (inci/cm)

Bantal Selapkeun

Sarung Bantal

18" x 30" Ukuran 45 x 75 x 45 cm 21.5" x 33.5" Ukuran 55 x 85 cm
20" x 28" 50 cm x 70 cm 23,5" x 31,5" 60 cm x 80 xm
20" x 32" 50 cm x 80 cm ukuran 23,5 x 35,5 60 cm x 90 cm
20" x 35.5" 50 cm x 90 cm 23.5" x 39.5" 60 cm x 100 cm

Cushion Selapkeun

Sarung bantal

18.9" x 18.9" Ukuran 48 x 48 cm 17.7" x 17.7" Ukuran 45 x 45 cm
20.9" x 20.9" ukuran 53 x 53 cm 19.7" x 19.7" 50 cm x 50 cm
24.8" x 24.8" Ukuran 63 x 63 cm 23.6" x 23.6" 60 cm x 60 cm
13" x 24.8" Ukuran 33 x 33 cm 11.8" x 23.6" 30 cm x 30 cm
2020-6-110246
2020-6-110247
2020-6-110249

Bubuka lengkep

Luxury Soft pillow waterproof anti-mite anti allergic polyester custom memory 3D pillow (1)

Jahitan Jahitan Ganda
Kedap ganda-stitched pikeun maké leuwih panjang sarta pencegahan leakage

Lemes jeung Lemes
Mildew Tahan
Breathable sarta Sehat
Allergén jeung Kimia Free

2020-6-110248
2020-6-110012

Konstruksi anu unggul sareng perhatian kana detil nyiptakeun pondasi anu sampurna pikeun pangalaman bobo anu saé, kalayan bahan anu pangsaéna sareng karajinan ahli pikeun nyayogikeun anjeun taun kanyamanan, lemes sareng kageulisan.

Kualitas Luar Biasa
Kami nganggo bahan anu mewah sareng téknologi canggih pikeun ngarajinkeun produk kami sareng masihan unggal produk perhatian anu pantes.

2020-6-110009
Screenshot-0

Bungkusan

g (3)
g (2)
g (1)
b (1)

Parentah ngumbah

sa

Jasa Kami

Urang bisa nyadiakeun ukuran ngaropéa tur bungkusan nurutkeun pangabutuh konsumén.

Anjeun tiasa milih desain kami, ogé anjeun tiasa langsung ngirim desain anjeun ka kami.

Logo sareng Label anu disaluyukeun ditampi, anjeun tiasa kirimkeun ka kami.

Hubungi kami pikeun ngabahas langkung seueur, kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna dina unggal jéntré.

team (2)
team (1)
team (3)

FAQ

Struktur bantal

Bantal umumna diwangun ku dua bagian: inti bantal sareng sarung bantal. Inti bantal peryogi bahan keusikan, supados bantal dianggo pikeun ngajaga jangkungna anu tangtu, bahan keusikan pasar bantal ayeuna rupa-rupa, kalebet bumbu Cina sapertos siki cassia, krisan liar, pasir sutra; sereal kayaning hulls soba, bran gandum, katun; bakal aya cob jagung, bushy handap, runtah tea, jeung sajabana salaku bahan keusikan, sajaba ti pamakéan téknologi modern pikeun ngolah produksi bahan kayaning katun vakum porous, spons rebound slow, jsb anu dina popularitas pasar kacida luhurna. bahan pangeusi. Sarung bantal lebak ngagaduhan tilu gaya anu paling dasar: jinis pakét sapotong biasa, jinis Oxford (dilengkepan ujung datar) sareng jinis ujung anu dihias. Katiluna jenis sarung bantal gaduh segel batin bantal tetep, ku kituna henteu kedah ngalaksanakeun sababaraha ukuran tulangan dina dua sisi. Katun, katun poliéster jeung rayon bisa dipaké pikeun ngaput sarung bantal, tapi bahan sarung bantal paling nyaman nyaéta lawon katun murni, breathable sarta Uap-absorbent, sarta teu ngairitasi kulit.


  • saméméhna:
  • Teras:

    • sns02
    • sns05
    • sns04
    • sns03