Wilujeng sumping di ramatloka kami.

Pasangan Katun Sarung Bantal Ukuran Custom Dicitak Bantal Cover

Bahan 100% Poliéster
Karajinan Nyitak
Warna / Pola Adat
Usum Sadaya-Usum
Fitur Sustainable, Non-Toxic, alus pikeun kaséhatan
Gaya Anime, Imut, Komik, Kartun
Wangun Sagi opat / pasagi
Téhnik Anyaman

Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Couples Cotton Pillowcase Custom Size Printed Pillow Cover (2)
Couples Cotton Pillowcase Custom Size Printed Pillow Cover (1)
Couples Cotton Pillowcase Custom Size Printed Pillow Cover (3)

Bubuka lengkep

ta (4)

alignment rupa

Alignment anu saé, henteu gampang dicabut benang, henteu gampang pilling, padet sareng awét, gampang dibersihkeun

Percetakan perlindungan lingkungan sareng ngawarnaan

Percetakan ramah lingkungan anyar sareng ngawarnaan henteu luntur, héjo sareng séhat, hemat energi sareng perlindungan lingkungan, ranjang séhat, katenangan sare

ta (1)
ta (2)

Hipu ngalakukeun pagawean manual

Téhnik mékanis presisi jahitan, dénsitas jahitan rapih ketat

Desain amplop

Gampang nyabut sareng nyeuseuh, gampang dikumbah

ta (3)
Screenshot-0

Bungkusan

b (2)
b (1)
b (1)
b (2)

Parentah ngumbah

sa

Jasa Kami

Urang bisa nyadiakeun ukuran ngaropéa tur bungkusan nurutkeun pangabutuh konsumén.

Anjeun tiasa milih desain kami, ogé anjeun tiasa langsung ngirim desain anjeun ka kami.

Logo sareng Label anu disaluyukeun ditampi, anjeun tiasa kirimkeun ka kami.

Hubungi kami pikeun ngabahas langkung seueur, kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna dina unggal jéntré.

team (2)
team (1)
team (3)

FAQ

Pangaweruh sarung bantal cocog

1, pilihan bahan sarung bantal sareng warna beda-beda ti jalma ka jalma. Sarung bantal pola poék anu anggun sareng elegan, cocog pikeun ngahias bumi méwah. Cushions warna caang, cocog pikeun kamar gaya modern. Sarung bantal nada haneut, cocog pikeun manula, sarung bantal pola nada tiis biasana dianggo ku jalma ngora, sarung bantal pola kartun dipikacinta ku barudak.

2, pola sarung bantal tiasa variatif sareng variatif, bahkan tiasa janten warna lawon anu misah, salami warnana tiasa dikoordinasikeun sareng lingkungan ruang tamu sadayana.

3, interior presents wewengkon badag lamun presentasi wewengkon badag tina bodas, atmosfir lacks rasa luncat. Dina waktos ieu, warna sarung bantal henteu tiasa terang teuing, biru poék, héjo poék, beureum beureum sareng anu sanésna langkung cocog.

Sarung bantal jeung gaya spasi kalayan

1, gaya rustic Inggris, méré jalma rasa atmosfir sarta elegance, utamana dipikacinta atmosfir romantis dijieun ku pillowcase floral. Jieun ruang tamu gaya rustic Britania, kalawan lawon floral dijieunna tina sarung bantal, bisa nyieun ruang tamu ieu ngeusi gaya geulis tina rustic Inggris.

2, asesoris imah seni pop boga hues jenuh ekstrim, jadi sarung bantal bisa dipaké kayaning konéng caang, oranyeu jeung beureum, merak bulao.

3, gaya Maroko tiasa nganggo sarung bantal pola spiral Persia klasik, pikeun nyiptakeun suasana pangkeng anu aheng pikeun anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

    • sns02
    • sns05
    • sns04
    • sns03