Wilujeng sumping di ramatloka kami.

Bulk Bodas 100% poliéster lémparan Bantal sisipan 45cm x 45 cm

Bahan Linen
Ukuran 40*40cm, 45*45cm
gaya pasagi
Aplikasi Kasur, hiasan, awak, hotél, perjalanan
Fitur Warna-warni, haneut & lemes, cocog pikeun dianggo perjalanan sareng gampang dibawa

Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Ukuran Sarung Bantal (inci/cm)

Ganda 21" x 30" 50 cm x 76 cm
kembar 21" x 30" 50 cm x 76 cm
Pinuh 21" x 30" 50 cm x 76 cm
Bujang 21" x 30" 50 cm x 76 cm
Ratu 21" x 30" 50 cm x 76 cm
Raja 24" x 39" 60 cm x 100 xm
Super Raja 24" x 39" 60 cm x 100 xm
2020-6-110150
2020-6-110353
2020-6-110152

Bubuka lengkep

2020-6-110151

1.Cocok pikeun dipan, sofa, ranjang, mobil, korsi, korsi jandela, loveseat, ruang tamu, kamar ranjang, lantai, bangku, kantor, kafé ect.

2.Hidden seleting panutupanana, hadé pilari na gampang ngeusian sisipan bantal Anjeun.

2020-6-110357
2020-6-110356

3.100% bahan katun linen awét, Kulit ramah ka anjeun sarta kulawarga anjeun.

Bungkusan

pack (2)
pack (1)
pack (4)
pack (3)

Parentah ngumbah

sa

Jasa Kami

Urang bisa nyadiakeun ukuran ngaropéa tur bungkusan nurutkeun pangabutuh konsumén.

Anjeun tiasa milih desain kami, ogé anjeun tiasa langsung ngirim desain anjeun ka kami.

Logo sareng Label anu disaluyukeun ditampi, anjeun tiasa kirimkeun ka kami.

Hubungi kami pikeun ngabahas langkung seueur, kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna dina unggal jéntré.

team (2)
team (1)
team (3)

FAQ

Meuli sarung bantal

Kahiji, tingali: kasampak di beungeut panutup cushion naha aya béda warna, wrinkles, pola panutup cushion jelas, warna seragam.

Kadua, rampa: saatos ningali, anjeun tiasa ngaraosan panutup bantal ku panangan anjeun, raos naha téksturna saé, panutup bantal konsisten sareng ketebalan ipis.

Katilu, bau: ieu pohara penting, lamun panutup cushion boga bau goréng, éta kamungkinan formaldehida, vinyl klorida jeung zat volatile séjén eusi tinggi.

Opat, rub: Anjeun tiasa motong sampel leutik tina panutup cushion, ngusap panutup cushion kalawan kaen baseuh ningali lamun aya fenomena decolorization.

Kumaha carana milih warna produk

nada lampu tina sofa luyu pikeun milih lampu pink, pink héjo sarta lawon floral elegan lianna; pikeun jati poék-toned, héjo poék, biru poék jeung kelir séjén anu punjul.


  • saméméhna:
  • Teras:

    • sns02
    • sns05
    • sns04
    • sns03