Wilujeng sumping di ramatloka kami.

Tentang Kami

oo

Wuxi Huierjia International Trade Co., Ltd. mangrupakeun supplier profésional ti home textile.We boga pabrik sorangan kalawan ngeunaan 20 taun pangalaman dina bisnis internasional. Usaha utama kami kalebet rupa-rupa produk tékstil pikeun rumah tangga, hotél, rumah sakit, maskapai penerbangan sareng kapal pesiar, sapertos pelindung kasur, panutup sofa, bantalan tahan cai, set ranjang, sarung bantal, bantal, langsir, simbut jsb.

Anu mangrupikeun perusahaan kulawarga anu gaduh pabrik sorangan, Jiangyin Bai Run Home Textiles Products Co, Ltd. World.Thanks ka pagawe terampil urang jeung karyawan kreatif. Wilujeng sumping didatangan pabrik urang.

team (3)

Pabrik Kami Kusabab 1993

Kami parantos janten produsén profésional tékstil bumi. Kalawan falsafah kadali kualitas ketat, layanan attentive sarta inovasi ceaseless, urang meunang kapercayaan tur ko-operasi jangka panjang ti pabrik profésional asing, importers, retailers na hotgls ti sakuliah Dunya.

Wilujeng sumping di Wuxi pikeun pangalaman mésér anu dijamin.

Pabrik Kami Kusabab 1993

1. Lamun anjeun teu bisa manggihan salesman sanggeus anjeun nempatkeun pesenan?

Penjual kami salawasna online sareng nyayogikeun jasa stand-by.

2. Dupi anjeun ngalaman dibeuli barang kalawan harga luhur sarta kualitas low?

Kami gaduh pabrik nyepeng sorangan anu tiasa ngontrol biaya sareng tim QC pikeun mariksa sateuacan pangiriman.

3. Dupi anjeun wondered dimana manggihan supplier hadé?

Kami 11 Taun alibaba diverifikasi supplier sareng gaduh 22 taun pangalaman ékspor di tékstil bumi.

Naha Milih Kami

1

1.Full Supplier Systerm

Nampa OEM & ODM; Sistem ERP

1 (1)

 2. Tim

Ngora & Kréatif & Profésional

4

 3.Tim Inspeksi Kualitas

QC profésional sarta Quality Garansi BSCI & OEKO-TEX & INTERTEX & QVC

ser

 4.24 Jam One Stop Servive

Hiji ka Hiji Service

fa

 5.Pabrik

Intergrasi Industri Jeung Perdagangan Leuwih 20 taun Pangalaman Produksi

vcc

 6. Layanan DDP

Pangiriman Door to Door

Tim Kami

team (1)
team (3)
team (2)

  • sns02
  • sns05
  • sns04
  • sns03