Wilujeng sumping di ramatloka kami.

200TC Poli Kapas Jero Dipasang Waterproof Quilted Pelindung Kasur Zipper Pelindung Kasur Pikeun Imah Hotel

Urang museurkeun kana bisnis pelindung kasur waterproof. Séri ieu sayogi dina rupa-rupa jinis sareng spésifikasi. Panutup kasur waterproof kami mangrupikeun produk anu saé sareng awét, anu lawonna lemes sareng nyaman. Éta trendi sareng novél dina desain. Kami gaduh pelindung kasur quilted, pelindung kasur lapisan hawa, pelindung kasur biasa. Huierjia sepenuh hati nyayogikeun jasa anu intim sareng wajar pikeun palanggan.

Ukuran kembar / pinuh / Ratu / Raja
Jumlah lawon 40
Jangkungna: 9 ka 14 Inci
bahan luhur 50% katun 50% poliéster bodas polos
Jumlah Thread: 200TC
bahan tukang non-anyaman sareng palapis TPU 30gsm
Unit beurat 0,6-1 kg/pc
Rohangan Kamar Kamar mandi
Pola Dicelup polos
Téhnik anyaman
bahan waterproof palapis TPU
Nyeuseuh Nyeuseuh mesin

Rincian produk

Tag produk

Bubuka

UKURAN AS

Ukuran Ranjang Lambaran Dipasang Lambaran Datar Duvet Cover Sarung Bantal
kembar 39" x 76" x 14" 66" x 96" 68" x 90" 20" x 30"
Ukuran 99 x 193 x 35 cm Ukuran 168 x 244 cm Ukuran 173 x 229 cm 51 x 76 cm
Pinuh 54" x 76" x 14" 81" x 96" 76" x 90" 20" x 30"
Ukuran 137 x 193 x 35 cm 206 x 244 cm 193 x 229 cm 51 x 76 cm
Ratu 60''x80''x14'' 91" x 102" 90''x90'' 20" x 34"
Ukuran 152 x 203 x 35 cm 231 x 259 cm 229 x 229 cm 51 x 86 cm
Raja 76" x 80" x 14" 102" x 108" 104" x 90" 20" x 40"
Ukuran 193 x 203 x 35 cm 259 x 274 cm 264 x 229 cm 51 x 102 cm
tc (1)
200TC Poly Cotton Deep Fitted Waterproof Quilted mattress protector Zipped Mattress Protector For Hotel Home (1)
200TC Poly Cotton Deep Fitted Waterproof Quilted mattress protector Zipped Mattress Protector For Hotel Home (6)

Bubuka lengkep

200TC Poly Cotton Deep Fitted Waterproof Quilted mattress protector Zipped Mattress Protector For Hotel Home (3)

Sertipikat OEKO-TEX Standard100 (Premium Cotton Terry, Kapas, Poliéster, Serat Awi)

100% Waterproof Nangtayungan Ngalawan Mites Debu, Cairan, cikiih, Kesang jeung Allergens; Pencegahan cairan permanén soiling kasur Anjeun

tc (2)
200TC Poly Cotton Deep Fitted Waterproof Quilted mattress protector Zipped Mattress Protector For Hotel Home (1)

Pelindung kasur anu luar biasa

Ngan Protectors Qualified Anu Dihaturkeun ka Konsumén

200TC Poly Cotton Deep Fitted Waterproof Quilted mattress protector Zipped Mattress Protector For Hotel Home (2)
2

Bungkusan

packing  (4)
packing  (1)
packing  (2)
packing  (3)

Parentah ngumbah

sa

Jasa Kami

Urang bisa nyadiakeun ukuran ngaropéa tur bungkusan nurutkeun pangabutuh konsumén.

Anjeun tiasa milih desain kami, ogé anjeun tiasa langsung ngirim desain anjeun ka kami.

Logo sareng Label anu disaluyukeun ditampi, anjeun tiasa kirimkeun ka kami.

Hubungi kami pikeun ngabahas langkung seueur, kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna dina unggal jéntré.

team (2)
team (1)
team (3)

FAQ

Kasur Protectors biasana 3 gaya

(1) gaya dipasangan (gampang dihurungkeun sareng gampang dipareuman)

(2) Gaya seleting (ngabungkus sakabeh kasur pikeun panyalindungan pinuh)

(3) Gaya Quilted (kalayan ngeusian di tengah pikeun nambihan langkung kanyamanan)

punten bageur nasehat gaya nu peryogi

Urang boga loba bahan béda pikeun anjeun milih

1. katun Terry (80% katun 20% poliéster)

2. awi terry (70% awi 30% poliéster)

3. 100% poliéster jersey atanapi microfiber atanapi 100% poliéster jacquard

4. awi jacquard (40% awi 60% poliéster)

5. Tencel

6. Vinyl PVC

7.... bahan séjén sadia

mangga pilih hiji bahan atawa ngabejaan urang nyarankeun pikeun anjeun.

Fitur utama:

Poliéster knit sirkular, gaduh rasa "satin sapertos" sareng sentuhan anu mulus sareng tiis.

- Gede pikeun sleepers panas anu masih hoyong produk bed bug buktina.

-Best ranjang panyalindungan kasur nyertakeun - Ditingkatkeun lawon kacamatan buktina.

- halangan urethane Breathable mangrupakeun pertahanan pohara efektif ngalawan mites lebu jeung paling allergens sarta Bed Bugs.

- Sadaya panutup kami nganggo jahitan Mite Tight pikeun nyegah sobek & bug

- Mémbran Urethane nyaéta 100% tahan cai anu mangrupikeun kauntungan tambahan pikeun ngabasuh ranjang sareng incontinence

- Latéks Gratis

- Mesin Nyeuseuh

Kami nawiskeun jasa desain gratis pikeun labél sareng bungkusan dumasar kana logo palanggan, sareng bungkusan anu dirarancang khusus bakal janten kauntungan pikeun nambihan nilai merek palanggan sareng ningkatkeun penjualan.


  • saméméhna:
  • Teras:

    • sns02
    • sns05
    • sns04
    • sns03