Wilujeng sumping di ramatloka kami.

100% Kapas Ngarawat Orok Muslin Swaddle Blankets 47 x 47 inci

Bahan 100% katun / 70% katun + 30% awi / 100% katun organik
Kandelna 2 / 4 / 8 / 12 bisa minuhan usum béda
Ukuran 47 * 47 ″ atanapi ngaropéa
runtuyan Desain Buah / sato / inohong / géométri / karakter / wahana jeung saterusna
Beurat 80-200g / PCS

Rincian produk

Tag produk

Bubuka

100 Cotton Nursing Baby Muslin Swaddle Blankets 47 x 47 Inches (8)
100 Cotton Nursing Baby Muslin Swaddle Blankets 47 x 47 Inches (9)
100 Cotton Nursing Baby Muslin Swaddle Blankets 47 x 47 Inches (2)

Bubuka lengkep

100 Cotton Nursing Baby Muslin Swaddle Blankets 47 x 47 Inches (3)

Selimut Bedong Orok Lemes,

Nyaman, breathable,

ramah-kulit

Jahitan rapih, kuat dan awet

100 Cotton Nursing Baby Muslin Swaddle Blankets 47 x 47 Inches (4)
Baby Blankets C Soft Organic Cotton Baby Blanket Muslin Swaddle Wrap Feeding Burp Cloth Towel Scarf Baby Stuff (8)

Kain Katun Awi

Kain Katun

100 Cotton Nursing Baby Muslin Swaddle Blankets 47 x 47 Inches (6)

Bungkusan

image7
image8
image9
image15

Parentah ngumbah

sa

Jasa Kami

Urang bisa nyadiakeun ukuran ngaropéa tur bungkusan nurutkeun pangabutuh konsumén.

Anjeun tiasa milih desain kami, ogé anjeun tiasa langsung ngirim desain anjeun ka kami.

Logo sareng Label anu disaluyukeun ditampi, anjeun tiasa kirimkeun ka kami.

Hubungi kami pikeun ngabahas langkung seueur, kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna dina unggal jéntré.

team (2)
team (1)
team (3)

FAQ

Orok kudu ngagunakeun anduk mandi orok pikeun ngagaringkeun kaleuwihan Uap dina kulit sanggeus mandi unggal poe, jadi anduk mandi kudu dipake unggal poe, tapi lila, anduk mandi gampang breed mites. Mandi towels dijieunna tina gauze leuwih garing sarta ipis dibandingkeun bahan séjén, sarta teu gampang breed mites, nu bener alus keur orok jeung barudak.

Kalawan lila orok gauze anduk mandi bakal manggihan yén anduk mandi dijieunna tina gauze teu ngan boga katun anduk mandi absorbent, lemes keur kabaran. Anduk mandi umum, utamana anduk mandi orok bakal kawilang beurat, indung jeung orok kaluar imah mindeng mawa kantong jeung tas barang leutik trivial, lamun anduk téh alus beurat, éta bener teu merenah. Janten, upami anjeun milih anduk anu didamel tina kasa, anjeun tiasa ngirangan beban sadayana ibu-ibu éta. Gauze hampang sareng gampang garing ogé mangrupikeun alesan anu penting pikeun narik jalma sapertos anduk mandi kasa orok. Orok gauze anduk mandi dijieunna tina gauze anu jadi beuki loba populér di pasar, henteu ngan pikeun harga lumrah maranéhanana, tapi ogé pikeun kualitas maranéhanana, nyieun eta pilihan pangalusna pikeun kulawarga kalawan orok.


  • saméméhna:
  • Teras:

    • sns02
    • sns05
    • sns04
    • sns03