Wilujeng sumping di ramatloka kami.

100% katun flannel urut tabel lambar susunan

Bahan 100% katun flanel
Beurat 150gsm-200gsm
Ukuran ukuran kembar / ukuran tunggal / sakumaha kabutuhan Anjeun
Pola Dicelup polos

Rincian produk

Tag produk

Bubuka

1
2
5
6

Bungkusan

1
2
3
4

Parentah ngumbah

sa

Jasa Kami

Urang bisa nyadiakeun ukuran ngaropéa tur bungkusan nurutkeun pangabutuh konsumén.

Anjeun tiasa milih desain kami, ogé anjeun tiasa langsung ngirim desain anjeun ka kami.

Logo sareng Label anu disaluyukeun ditampi, anjeun tiasa kirimkeun ka kami.

Hubungi kami pikeun ngabahas langkung seueur, kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna dina unggal jéntré.

team (2)
team (1)
team (3)

FAQ

Fitur konci:

  • Pra-Shrunk!
  • Non-Pilling!
  • Jahitan anu Dikuatkeun! 4/Mesin Bisa Diumbah & Digaringkeun pikeun perawatan anu gampang!
  • Lembar Dipasang cocog pikeun Méja Pijat nepi ka 32 inci W x 72 inci L x 3 inci busa (81 cm x 182 cm x 7,6 cm)!
  • Lembar Datar Ukuran 56 in. W x 91 in. L (142 cm. W x 231 cm) !

Tetep Klién Haneut & Nyaman Nalika Ngajagi Méja anjeun!

Lembar ieu ukuranna khusus pikeun urut profésional atanapi méja perawatan anjeun! Lembar kami anu lemes, 100% katun flannel karasaeun saé sabab ngalangkungan prosés disikat dua kali. Ieu naon nyadiakeun euyeub, ngarasakeun tambahan mewah nu meets standar kami pikeun kanyamanan sarta durability. Unggal lambar dijieunna tina katun flannel pre-shrunk. Aranjeunna lemes, nyaman, sareng direkayasa pikeun tahan dikumbah diulang. Setna kalebet sepré pas, sepré datar, sareng sarung bantal ukuran universal. Lambaran datar ukuran berehan nawiskeun seueur cakupan pikeun privasi klien.


  • saméméhna:
  • Teras:

    • sns02
    • sns05
    • sns04
    • sns03