Wilujeng sumping di ramatloka kami.

pangalusna sellers

prosés pangalusna

Wengkuan operasi

Paling profésional

Ashiey hirup

Paling cara pikeun nyimpen

miramar

titik reys

Wuxi Huierjia International Trade Co., Ltd. mangrupakeun supplier profésional ti home textile.We boga pabrik sorangan kalawan ngeunaan 20 taun pangalaman dina bisnis internasional. Usaha utama kami kalebet rupa-rupa produk tékstil pikeun rumah tangga, hotél, rumah sakit, maskapai penerbangan sareng kapal pesiar, sapertos pelindung kasur, panutup sofa, bantalan tahan cai, set ranjang, sarung bantal, bantal, langsir, simbut jsb.

Produk Diulas

ngajalajah leuwih

  • sns02
  • sns05
  • sns04
  • sns03